Hvilke butikker holder Black Week?

Black Week er blevet en global handelsbegivenhed, og mange butikker og forhandlere deltager i denne spændende uge med fantastiske tilbud og rabatter. Her er nogle af de populære butikker, der traditionelt deltager i Black Week:

  1. Elgiganten:
    Elgiganten er kendt for at tilbyde store rabatter på elektronik, hvidevarer og gadgets under Black Week. Du kan forvente at finde gode tilbud på smartphones, TV’er, bærbare computere og meget mere.
    Se alle Elgiganten’s Black Week tilbud.
  2. Matas:
    Matas, en dansk skønhedskæde, tilbyder ofte attraktive rabatter på kosmetik, hudplejeprodukter, parfumer og personlig pleje under Black Week.
    Se alle Matas’s Black Week tilbud.
  3. Bilka:
    Bilka er kendt for at deltage i Black Week med tilbud på en bred vifte af produkter, herunder madvarer, tøj, elektronik og husholdningsartikler.
    Se alle Bilka’s Black Week tilbud.
  4. IKEA:
    IKEA, den velkendte møbel- og boligindretningskæde, tilbyder ofte rabatter på møbler, belysning, køkkenudstyr og indretningsartikler i løbet af Black Week.
    Se alle IKEA’s Black Week tilbud.
  5. JYSK:
    JYSK er en populær skandinavisk møbel- og boligudstyrsforhandler, der deltager i Black Week med tilbud på senge, møbler, sengetøj og meget mere.
    Se alle JYSK’s Black Week tilbud.
  6. Power:
    Power er en elektronikkæde, der ofte har imponerende rabatter på smartphones, tablets, spiludstyr og husholdningsapparater i løbet af Black Week.
    Se alle Power’s Black Week tilbud.
  7. Magasin:
    Magasin, et kendt dansk stormagasin, tilbyder Black Week-tilbud på mode, kosmetik, boligartikler og meget mere.
    Se alle Magasin’s Black Week tilbud.
  8. Zalando:
    Zalando, en populær online modeforhandler, har traditionelt store udsalg på tøj, sko og accessories under Black Week.
    Se alle Zalando’s Black Week tilbud.
  9. Shaping New Tomorrow:
    Shaping New Tomorrow, en dansk tøjforhandler, deltager også i Black Week og giver dig mulighed for at finde stilfuldt tøj til nedsatte priser.
    Se alle Shaping New Tomorrow’s Black Week tilbud.
  10. Proshop:
    Proshop er kendt for at tilbyde gode tilbud på elektronik og computerudstyr under Black Week. De har et bredt udvalg af produkter, herunder computere, gamingudstyr og elektroniske gadgets.
    Se alle Proshop’s Black Week tilbud.
    Dette er blot nogle eksempler på butikker, der regelmæssigt deltager i Black Week med spændende tilbud og rabatter. Husk at tjekke vores oversigt her på Black-week.dk, for at se alle de deltagende butikker.