Dewalt Black Friday 2024

De bedste Dewalt Black Week tilbud

boligcenter
homeshop

proshop
cdon

Prisinformationen for de produkter vi promoverer er korrekt oplyst på tidspunktet for publisering. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ændringer, som sker herefter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Gå ikke glip af alle de gode rabatter til Black Friday ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan afmelde dig til enhver tid, og du kan læse mere om vores datasikkerhed i vores privatlivspolitik.

Garanteret styrke

Du kan få værktøj og maskiner skabt til byggepladsbrug pålideligt fra Dewalt. Virksomheden, der startede i 1920’erne, startede med en træbearbejdningsmaskine, hvis mission var at øge produktiviteten og fremme alsidighed. Det er, hvad Dewalt sigter mod selv i dag. Deres webstedsløsninger inkluderer:

  • værktøjer
  • tilbehør
  • tjenester

Selv krævende situationer er ikke ukendte for Dewalt. Deres slogan er “garanteret hård”, hvilket fortæller om holdbarheden af ​​deres værktøjer.

Dewalts Black Friday-fejring

Værktøj og tilbehør kan være dyrt, og deres kvalitet og holdbarhed er nøglen, når de anskaffes. Værktøjer er et sikkert valg omkring Black Friday, og Dewalt er den bedste inden for sit felt. Dewalt akku boremaskine har været tilgængelig med gode tilbud. Du kan få det pågældende værktøj med en rabat på €80. Ud over selve maskinen inkluderer tilbuddet batteri, oplader og dokumentmappe, alt sammen med et prisskilt på €140. Så læg mærke til Dewalt under Black Friday for at forbedre kvaliteten af ​​værktøjerne på dit websted.

Bliv medlem af fællesskabet

Dewalt tilbyder sit eget medlemskab til dem, der ønsker at håndtere deres værktøjer lidt bedre end normalt. Medlemsfordele omfatter:

  • udvidet garanti
  • nem styring af værktøjsbeholdning
  • vær den første til at vide om nyheder

Som medlem er du en del af et fællesskab, hvor du også kan efterlade produktanmeldelser, som andre kan se. Garantien for selve værktøjerne er mulig i op til tre år, og brugermanualer er også let tilgængelige. Bliv medlem nu for at gøre dine værktøjer endnu bedre.

Nyheder til e-mail

Dewalt tilbyder også sine kunder mulighed for at abonnere på nyhedsbrevet. Er der opdateringer til produkterne eller dukker der nye tilbud op, vil du som abonnent være blandt de første til at høre om dem. For at tilmelde dig nyhedsbrevet behøver du blot et navn og en e-mailadresse. Så abonner på brevet, og du vil aldrig gå glip af et eneste godt tilbud fra Dewalt.

Lignende tilbud under Black Week: